werkwijze

l'Atelier Magique verzorgt vormgeving, illustraties en styling voor (en van) jouw mooiste momenten. Ik laat mij inspireren door de sprankeling tussen mensen en wat hun hart sneller laat kloppen. Mijn doel is om zo persoonlijk mogelijk werk te leveren, dat maakt het waardevol! Alles is mogelijk en elke opdracht is uniek. Om je een indruk te geven hoe het ontwerpen van trouwkaarten en geboortekaartjes verloopt kan je de volgende stappen aanhouden:

 

1.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar meer? Ik bespreek met plezier alle mogelijkheden met je en werk vervolgens een offerte op maat voor je uit op basis van jouw wensen.

2.

Om zo persoonlijk mogelijk werk te leveren maak ik graag een keer kennis. Dat kan tijdens een kopje koffie maar ook per e-mail of telefoon. Heb je al een idee, plaatjes of inspiratie gevonden? Laat het mij gerust weten.

3.

Aan de hand van jouw wensen maak ik een uniek ontwerp, volledig op maat. Je ontvangt deze eerste proefdruk digitaal. Natuurlijk is mogelijk om nog aanpassingen te doen, net zo lang tot alles naar wens is!

4.

Helemaal tevreden? Ik maak een proefdruk die je per post ontvangt. Bij een geboortekaartje stuur ik dan ook de enveloppen mee zodat je die alvast kunt schrijven. Wanneer alles naar wens is of wanneer jullie wondertje is geboren begint de definitieve druk.

 


over jacqueline

Newly wed, vormgever en stylist, studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute. Vaak met mijn hoofd in de wolken maar altijd met beide voeten op de grond.

 

"Sinds ik zelf getrouwd ben, ben ik aangestoken met het "wedding-virus". Als vormgever en stylist is de stap naar het ontwerpen van wedding stationery en styling dan natuurlijk snel gezet. Mooie dingen maken is mijn passie. Om mijn steentje bij te dragen aan de meest waardevolle momenten in iemands leven is mijn grootste droom."